Welkom op het winkelplatform Ravelijncenter.nl

Welkom op het online winkelplatform u aangeboden door het Ravelijncenter. Op het platform vindt u winkeliers uit omgeving Den Helder die hun artikelen online aanbieden. U kunt deze bestellen: net zoals bij BOL.com of andere winkelplatforms. Het is de bedoeling dat steeds meer winkeliers zich aansluiten op dit online platform. Waarom? Lekker overzichtelijk en handig: alles onder een dak! De komende tijd zal het platform steeds meer worden uitgebreid met diensten en producten. Houd daarom Ravelijncenter.nl goed in de gaten: u gaat mooie en scherpe aanbiedingen tegenkomen!

De winkeliers uit Den Helder vinden het belangrijk dat zij u (naast de stenen winkel) ook via het internet optimaal kunnen bedienen, waarbij de service verlening natuurlijk vanzelfsprekend is. Kopen op het platform gaat erg gemakkelijk, u komt dan ook rechtstreeks bij de winkelier uit. Namens de aangesloten winkeliers heten wij u van harte welkom, we wensen u veel winkelplezier!

Over het Ravelijncenter

Wie zijn wij?
Het Ravelijncenter is één van de best lopende winkelgebieden in de kop van Noord-Holland. Op het Ravelijncenter vindt u een prachtige combinatie van grote, bekende ketens en zelfstandige, unieke winkels. Het aanbod van producten en diensten is dan ook zeer divers. Van wonen, slapen, keukens, elektronica, dieren, bouwmarkten tot reclame en zelfs sport – u vindt het hier allemaal!

Gratis parkeren en goed bereikbaar!
We zijn vanaf de N9 heel makkelijk te bereiken. Vanzelfsprekend kunt u bij ons gratis parkeren, er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar.

Eten & Drinken
Voor een ouderwetse puntzak patat kunt u op vrijdag, zaterdag en de koopzondagen terecht bij Rick’s patat op de hoek tussen Action en Beter Bed. Volendammer Vishandel van Wissen staat van woensdag t/m zaterdag op de grote parkeerplaats tegenover Jysk en Beter Bed.

Beleven
Wij zijn meer dan ‘zomaar’ een winkelboulevard. Wij organiseren regelmatig zeer succesvolle ‘belevenementen ‘(beleef evenementen). Het meeste recente evenement op tweede Pinksterdag was een doorslaand succes waarbij duizenden mensen vanuit de hele regio een bezoek brachten aan het Ravelijncenter. Daar zijn wij ontzettend trots op en vanzelfsprekend zullen wij deze trend doorzetten. 

Innovatie
Om het winkelen bij ons steeds leuker en makkelijker te maken willen we vooroplopen met innovatieprojecten. De onderzoeksfase naar bezorging van producten via Drones in Den Helder is daar een goed voorbeeld van, maar denk ook aan internet-services, local-delivery services/systems en Wifi. Dit alles vanuit een weldoordachte visie: ons strategisch plan (lees hier meer).

Omgeving
Combineer uw bezoek aan het Ravelijncenter met een bezoek aan de omgeving. Er is genoeg te zien, doen en beleven!

Forten en linies
Het woord Ravelijn verwijst naar het buitenwerk van een vesting, een versterkt eiland dat zich aan de buitenkant van de vestingmuur bevindt. Rondom Den Helder vindt u meerdere forten en een prachtige wandelroute langs de oude linie: de Napoleonsroute. Deze route is dit jaar zelfs verkozen tot mooiste hardlooproute van Nederland! In Huisduinen, op een prachtig uitzichtpunt, vindt u fort Kijkduin. Dit fort is tegen betaling ook van binnen te bezichtigen: het huisvest een museum en zee-aquarium.

Bos, duinen en strand
Het bezoekerscentrum ‘de Helderse Vallei’ is een uitstekend startpunt voor het verkennen van het Helderse duingebied. Laat u verrassen door weidse vergezichten en rustige stranden: genieten! Het bezoekerscentrum op zichzelf is al een bezoek waard, zeker met kinderen! Zij kunnen er – behalve spelenderwijs kennis opdoen over de natuur – ook lekker uitrazen in de speeltuin of juist tot rust komen bij de dieren in de kinderboerderij. Ook vind u er een blotevoetenpad en een uitkijktoren vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de wijde omgeving.

Willemsoord
De oude Rijkswerf Willemsoord is zeker een bezoek waard. Tussen alle nautische historie vindt u onder andere onze prijswinnende schouwburg De Kampanje, bioscoop Kinepolis, het Marinemuseum, het Reddingmuseum, overdekt kinderspeelparadijs Ballorig en diverse gezellige restaurantjes.

Verder winkelen?

Helderse Binnenstad

In de binnenstad van Den Helder vindt u een aantal grote ketens, maar voornamelijk zelfstandige, unieke ondernemers. Den Helder staat onder meer bekend om de vele vintage en up-cycle winkels. Laat u verrassen, u bent van harte welkom! Daarnaast treft u er de beste bibliotheek van de wereld aan!

Schooten Plaza
Dit overdekte winkelcentrum ligt zeer dichtbij het Ravelijncenter. U vindt er behalve supermarkten en een drogisterij ook unieke winkels: wat te denken van Kitty’s Heksenketel, de grootste feestwinkel van de regio. U kunt hier ook een hapje eten bij een van de eetgelegenheden. 

Marsdiepstraat en Duinpassage

Kom kijken hoe mooi Nieuw-Den Helder wordt! De afgelopen jaren is deze vlakbij het duin en bos liggende wijk compleet getransformeerd: van flats naar eco-vriendelijke nieuwbouw tussen mooi aangelegd openbaar groen. In deze wijk vind u twee op geringe afstand van elkaar gelegen winkelgebieden. U kunt er goed boodschappen doen, maar u vind er ook sportzaken, een speelgoedwinkel en meer…

De Riepel, Loopuytpark en Dorperweerth (Julianadorp)
Voor de echte vakantiesfeer bent u in Julianadorp op het juiste adres: in deze badplaats is het goed toeven! Behalve een breed winkelaanbod vind u hier ook een overvloed aan gezellige horecagelegenheden.

Winkelmand

close